Gratis Minicursus – De basics van beleggen

Hieronder vind je de gratis Minicursus – De basics van beleggen. In ongeveer 45 minuten praat ik je bij over de absolute basiskennis die je wilt hebben wanneer je wilt beginnen met beleggen.

Gratis DEGIRO rekening openen: https://langzaamrijker.nl/go/degiro

20 thoughts on “Gratis Minicursus – De basics van beleggen

 1. Super leuke cursus, ik ga er zeker over na denken om de training te doen. Wel vind ik het persoonlijk best veel geld, maar snap het eigenlijk ook wel omdat je zo ontzettend veel kennis deelt.

  1. Dankjewel Jordy! Het is inderdaad een flinke investering, tegelijkertijd kan het je ook geld schelen doordat je niet zomaar begint zonder goed na te denken hoe je het beleggen gaat aanpakken. Uiteindelijk is de keuze aan jou, ik heb ook meer dan 150 gratis video’s op Youtube waar ik niets voor vraag 🙂 Deze zijn alleen minder gestructureerd en blijven wat meer op de oppervlakte. Succes!

   1. Hoi Tim,
    Fantastisch dat jij dit allemaal doet want zoals je al opmerkte kost het enorm veel tijd. Nogmaals bedankt hiervoor.
    Met een hartelijke groet, Leo

 2. Heel veel dank hiervoor. Ik heb net mijn huis verkocht en heb daar nu een aardig kapitaal aan overgehouden. Wat nu? Ik ga zeker beleggen maar ben een totale beginneling.

 3. Mooi om te zien de tijd en energie die je erin stopt om mensen te informeren.

  Bedankt hiervoor en hoop op vele aanmeldingen voor je cursus.

 4. Enorm bedankt om jou tijd en moeite te steken in deze video en jou Youtube kanaal !
  Apprecieer ik enorm.

 5. Bedankt voor deze gratis cursus. Je hebt me enthousiast gemaakt. Ik zal je link gaan gebruiken als ik besluit bij DeGiro te gaan beleggen. Bedankt!

 6. Bedankt Tim voor je tijd en energie. Ik volg je op Insta en als ik een vraag heb antwoord je ook, dat is super tof, vooral omdat je zoveel vragen krijgt.
  Ik heb jouw link van bitvavo gebruikt omdat ik degiro al had.
  Super tof!

 7. Bedankt! Tim voor de fijne uitleg en voor de tijd en energie die je erin gestoken hebt. Ik zal je link gaan gebruiken als ik besluit bij Degiro te gaan beleggen. Nogmaals bedankt!

  1. Geen probleem, fijn dat je er wat aan hebt gehad. Linkje gebruik is natuurlijk altijd fijn, maar voel je niet verplicht! Groeten, Tim

 8. Super duidelijke video! Bedankt voor de tijd en energie die je erin gestoken hebt! Deze video is top, helemaal als je wilt beginnen met beleggen.

 9. Dit weekend je YT kanaal ontdekt én deze cursus bekeken. Zojuist de knoop door gehakt en de volledige training besteld. Ik wil ervoor gaan maar het wel goed aanpakken. Ben benieuwd! Top werk!

 10. Over een tijdje wil ik beginnen met beleggen en ter voorbereiding ben ik video’s aan het bekijken, podcasts aan het luisteren en op sites en blogs aan het lezen. Jouw video is tot nu toe de duidelijkste en ik wil je graag bedanken voor je werk.
  Als ik zover ben zal ik zeker je uitgebreide cursus gaan volgen.

  1. Dankjewel voor het compliment Heidi. Goed dat je je eerst aan het verdiepen bent, voordat je zonder plan zomaar aan de slag gaat. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *