Inzicht in je geldzaken en geld overhouden?

Je eigen financiële situatie in kaart krijgen, en écht begrijpen hoe je je geld (fiscaal gezien) slim kan inzetten?

Of je nu in loondienst bent, of een eenmanszaak hebt; ik help jou om inzicht te krijgen in je financiën, met als doel om rust te creëren en je geld zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Of je nu eerder wilt stoppen met werken, meer financiële rust wilt ervaren, een studie voor je kinderen wilt realiseren of een woning wilt kopen. Ik help je bij het realiseren van jouw financiële doelen.

Als gecertificeerd adviseur vermogen help ik je graag bij het opstellen van een helder plan wat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Met mijn kennis over belastingen, sparen, beleggen en pensioen help ik jou om inzicht te krijgen in je persoonlijke financiële situatie.

Mijn doel is niet om jouw financiën over te nemen, maar om jou kennis te verbeteren zodat je een zelfverzekerde kapitein wordt op jouw financiële schip.

Tim - Adviseur Vermogen

Tim - Adviseur Vermogen

Waarom kies je voor mij?

Er zijn in Nederland tal van adviseurs en experts actief. Iedere expert of adviseur heeft zo zijn eigen specialisme. Waarom zou je voor mij kiezen?

 • Gediplomeerd
  Naast mijn activiteiten op social media, ben ik ook gediplomeerd adviseur vermogen. Hierdoor kan je er vanuit gaan dat ik op de hoogte ben van de laatste wet- en regelgeving omtrent het opbouwen van een vermogen.
 • Informeel en persoonlijk
  Veel financieel adviseurs zijn werkzaam binnen grote corporate organisaties waar de klik met de klant mist. Contact met mij is altijd informeel en persoonlijk. Geen maatpakken en standaard verhalen, maar laagdrempelig samen naar jouw situatie kijken.
 • Onafhankelijke onderwijzer
  Mijn doel is om jou te onderwijzen, zodat je zelfverzekerd je eigen financiën kan managen. Ik ben onafhankelijk en adviseer geen specifieke producten. Ik kan je informeren over de mogelijkheden, maar je bent zelf de kapitein op je eigen schip. Ik verkoop je geen producten.
 • Vertrouwd door duizenden anderen
  Met zo'n 50.000 volgers op YouTube en ruim 13.000 volgers op Instagram heb ik een groot bereik. Mijn video's zijn ruim 3.500.000 keer bekeken en hebben duizenden Nederlanders geholpen op het gebied van financiën.

Voorbeelden van zaken waar ik je bij kan helpen

Ik kan je helpen met allerlei financiële vraagstukken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld:

 • Minder belasting en meer pensioen als ZZP'er
  Ben je werkzaam in je eigen eenmanszaak en bouw je nog geen pensioen op in box 1? Door dit slim in te richten betaal je minder inkomstenbelasting, minder vermogensbelasting, en hou je tijdens je pensioen meer geld over!
 • Slim erven en schenken
  Ontvang je een flinke erfenis, of ben je van plan vermogen aan iemand anders te schenken? Door slim om te gaan met erven en schenken kan je honderden euro's besparen op de te betalen belasting!
 • Behalen van een financieel doel
  Wil je de studie van je kinderen betalen, of over een paar jaar een grote wereldreis maken? Kan je beter sparen, of beleggen? En hoe realistisch is het behalen van dat doel nu eigenlijk? Samen kijken we of jouw doelen met het juiste risicoprofiel te behalen zijn.
 • Eerder stoppen met werken
  Wil je jouw AOW leeftijd niet afwachten en eerder stoppen met werken? Door een vermogensplan op te stellen weet je precies welke bedragen je nodig hebt, en hoe je die bedragen kunt bereiken zodat je eerder kan stoppen met werken.

Hoe kan ik jou helpen?

Een eerste kennismaking duurt ongeveer 30 minuten en is altijd gratis. Hierin geef je aan waar je hulp bij nodig hebt, en probeer ik een beeld te schetsen van jouw situatie.

Denk ik dat ik jou goed kan helpen? Dan maak ik een voorstel op maat om jouw vraagstuk op te lossen. De prijs van deze 1-op-1 begeleiding is afhankelijk van de complexiteit van je situatie. Heb je tussendoor of achteraf nog vragen? Dan mag je altijd contact met me opnemen!

person holding pencil near laptop computer

Tot slot wil ik graag nog even benadrukken wat ik niet doe. Ik adviseer of verkoop geen specifieke producten en neem jouw financiën niet compleet uit handen. Mijn doel is om jou te onderwijzen, zodat je vervolgens zelf aan de slag gaat met je financiën. Dit komt allemaal terug op de uitspraak;

" Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime. "

Disclaimer: Ik ben Gediplomeerd Adviseur Vermogen en beschik over de diploma's WFT Basis en WFT Vermogen. Ik doe geen gepersonaliseerde aanbevelingen met betrekking tot transacties die met financiële instrumenten verband houden. Ik adviseer of verkoop geen complexe financiële producten. Langzaamrijker is onderdeel van Crownet.